רשרוש אחרי אוכל ובאקראי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

06/10/2019 | 22:43 | מאת: גיל

שלום רב בן 21 התגלה לפני כ6 שנים mild mvp with mild mr באקו לב שנעשה בצבא בעקבות כאבים נאמר שלא רק שאין החמרה, אלא לא נמצא כלל ממצא? (יתכן ונעלם?) לאחרונה אחרי ארוחות כבדות מרגיש "רשרושים" כאילו הלב מדלג על פעימה או פועם לא בסדר הנכון ולחץ בחזה. יש מקום לדאגה?( אקו אחרון לפני שנתיים בצבא)

לא נראה שיש מקום לדאגה, אבחנה של MVP היתה בעבר גם עם מצאים "גבוליים" אז יש מצב שעכשיו האקו פורש כתקין. מה שאתה מתאר יכול להתאים לפעימות לב מוקדמות,ממצא די שכיח עם MVP

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים