לחץ דם נמוך, לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/10/2019 | 15:39 | מאת: איילה

שלום בת 50 רזה מאוד. מאסת שריר נמוכה. תמיד היה לי לחץ דם כ 100-110/60 לפני כחודש וחצי היה לי יומיים עם סטרס מאוד גדול ריב קשה עם מישהו הייתי עצבנית כפי שמעולם לא הייתי. למחרת כשהדברים חלפו הרגשתי תשישות והיא נמשכה במשך כמה ימים ולא חלפה. הייתי אצל רופא המשפחה מדד לחץ דם היה נמוך יחסית 90-60 ואמר שאבדוק קצת בבית ואעדכן. בדיקות דם יצאו תקינות אקג יצא תקין. מאז המשכתי לבדוק מעת לעת והלחץ דם מאוד נמוך אפילו מגיע ל 80-58. 1. מה יכול להסביר את העובדה שהלחץ דם העליון ירד בכ 20 אחרי מאורע סטרס חריג ונמשך ככה כבר חודש וחצי? אבל התחתון לא השתנה כמעט 2. האם זה עלול להתאים למשהו שקשור ללב אולי קרה משהו ללב? תודה רבה

אולי קרה משהו ללב. צריך לבדוק לריב ולסטרס אין בכל מקרה השפעה כזו על לחץ הדם

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים