סטטוסקופ מה ניתן להסיק ממנו

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

14/09/2019 | 00:32 | מאת: אבנר

שלום מה ניתן להבין לדעת לגלות מהסטטוסקופ על הלב ? כי תמיד שעושים בדיקה הרופא נעזר במכשיר הזה...

בסטטוסקופ שומעים את פעימות הלב ( קצב ) ושומעים אוושות שיכולות להעיד על תפקוד מסתמי הלב

04/10/2019 | 14:29 | מאת: בת 19

האם צריך להוריד חזיה לבדיקת סטטוסקופ? https://www.doctors.co.il/forum-15/message-1115/ בשרשור הזה, הרופא הסביר שזה תלוי בגודל ומבנה החזה והחזיה. אם יש החזה שלי קטן ופוזל החוצה (אין לי קו של מחשוף), זה ידרוש ממני להוריד חזיה?

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים