כאבי מאוד חזקים בחזה למספר שניות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

25/08/2019 | 22:23 | מאת: אנה

שלום רב,אני בת 32 בריאה בדרך כלל..מגיל 13 בערך היו לי לפעמים דקירות בלב המקרין לגב לכמה ימים ואזז עובר תקופה ושוב חוזר..בהריון הראשון היה לי כמו סוג קפיצות כאלה בחזה(חושבת שמדובר בפעימה מוקדם)עשיתי מספר פעמים אקו לב שיצא תקין וגם הולטר 24 שעות שהיו בו כמה הפקעות קצב שהרופא קרדיולוג לא יחס לזה חשיבות..בערך כמו 2,3 שנים לפעמים אני מרגישה פתאום כאב נוראי שנימשך מספר שניות ואז עובר וזה יכול לחזור באותו היום כמה פעמים,לפעמים ברצף..הכאב מאוד חזק כזה ואני ממש נילחצת ברמה שבא לי להזמין אמבולנס..עשיתי אקו לב בפעם אחרונה לפני כ10 חודשים ומצאו לי הפרעה מינסטריאלית מינימלית ועוד סוג הפרעה שלא זוכרת את שמה מזערית.. מה אליי לעשות על מנת לברר ממה הכאב החד הזה שאני חשה ..מרגישה כאילו משהו מתכווץ מאוד חזק ואז לאט לאט משתחרר.. אשמח לתשובה תודה רבה

ברור שהכוון של הברור איננו הלב ! מהבדיקות שעשית ומאופי התלונות שלך ברור שאין לך בעיה לבבית. מפה אם את רוצה תמשיכי בברור. לי נראה שהסיבה כנראה חרדה ולא סיבה של בעיה "אורגנית"

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים