לוסרדקס וקלוריל.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

25/05/2019 | 16:05 | מאת: דויד

שלום רב ד״ר רציתי לדעת אם רמת האשלגן שלי בדם היא על גבול ההיפוקלמיה (3.5) והתחלתי טיפול משולב בלוסרטן 50 בוקר וערב וקלוריל חצי טבליה בבוקר, עד כמה זה מגביר את הסיכון למצב ההפוך? קראתי שגם אמילוריד (אחת התרופות שמרכיבות את קלוריל) וגם לוסרטן יכולים לגרום לשימור אשלגן בגוף והיפרקלמיה. נ.ב אני לא מקפיד מספיק על צריכה של אשלגן ממזון תודה רבה

זה דווקא יכול לאזן את ההיפוקלמיה, בכל מקרה יש לבדק בבדיקת דם .

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים