עוד שאלה...מצטערת על ההפרעה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

03/05/2009 | 17:20 | מאת: אלה

שאלה נוספת לגבי הRBBB באקג, מצטערת היו פעמים שבעצמי ראיתי שכתוב normal ecg והרופא טען שהאקג ממש מושלם ואין כלום... האם ייתכן שבפעמים שהייתה כתובה לי הערה כזו זו היתה טעות? ובכל מקרה, האם RBBB יכול להסביר כאבי חזה, קשיי נשימה, ודופק מואץ באופן כרוני וקשה?

03/05/2009 | 19:24 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שלום אלה, שינויים קלים מהסוג שתיארת יכולים להתפרש ע"י חלק מהרופאים כתרשים תקין. יש גם אפשרות שהממצא מופיע רק בחלק מהרישומים לסירוגין. מה שברור הוא, שהממצא שתיארת לכשעצמו אינו מסביר אף לא אחת מהתלונות שציינת.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים