מוקד מורגש.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/05/2019 | 07:58 | מאת: נועם

דוקטור שלום האם יכול להיות מצב שיש מוקד חשמלי מסוים בגרון/לב שמורגש כמעט באופן תמידי בעיקר במאמצים אך לא משחרר פעימה מוקדמת? הפעימות המוקדמות מגיעות רק במאמץ כמובן שקודם מגיעה התחושה החשמלית הזו בגרון ואחכ מתחילה ההפרעה .. שוב אציין שאני מרגיש כמעט חצי מהיום את התחושה הזו בעיקר כשאני חולה או בבקרים ..

20/05/2019 | 08:08 | מאת: נועם

האם שמעת על תלונה כזו בעבר? יש לך השערה מה זה יכול להיות?אולי אפילו דרך להרגיע את התחושה הזו תודה!

לא מכיר מוקדים חשמליים בגרון רק בלב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים