הפסקות בדופק...

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

03/04/2019 | 14:41 | מאת: אור

שלום בן 24 עם פעימות מוקדמות שנצפו במאמץ בודדות כרגע חולה כנראה עם שפעת ללא חום .. הדופק לא יורד מ100 ואני לא יודע אם מה שאני מרגיש זה פעימות מוקדמות אני פשוט מרגיש הפסקות בדופק מידי פעם .. ומרגיש גם כמו פעימות מוקדמות שנותנות חשמל ממש חלש כאילו מתחיל ומפסיק ישר ויש גם פעימות מוקדמות רגילות .. יכול להיות שזה סתם נראה לי שונה מפעם לפעם? ההפסקות בדופק מלחיצות אותי בעיקר... כי אני לא מרגיש את הפעימה המוקדמת שלפניה

הטיפול בשפעת ובפעימות מוקדמות איננו עוד ועוד ועוד שאלה בפורום. קצת שפעת ,פעימה מוקדמת,דופק קצת מהיר... זה לא סוף העולם !

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים