הרגשה מוזרה לב חלש נופל עוצר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/03/2019 | 11:30 | מאת: אליאב

שלום היום בבוקר למשך דקה היה לי משהו ממש מוזר הלב דפק בחולשה כזה והרגשתי כאילו הוא עומד ליפול או להיעצר תחושה שאין לי הסבר כאילו הולך לקרות לו משהו,מן הרגשה מוזרה הייתי אובד עצות.. דבר שלא היה לי אף פעם אני בן 29,בלי קשר בימים האחרונים אני על המיטה חום איזה משהו ויראלי יש לי לא יודע אם לקשר את זה אחד לשני מה זה ??????יכול ליהות....בלי קשר בחודשים האחרונים יצא לי לעשות הרבה אקג שהיו סינוס טכיקרדיה אם מעל 100 פעימות לדקה

ההרגשה יכולה להיות קשורה למחלה הויראלית, כשהמחלה תעבר מן הסתם גם התחושות הללו יעברו

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים