קצת חולה בזמן האחרון דופק מהיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/03/2019 | 19:21 | מאת: יעקב

שלום בימים האחרונים אני חולה חוף גוף קור צמרומורות חום לא 40 וכאלו 37.7 משהו כול הגוף כואב הדופק שלי ממש מהיר מדדתי אם האצבע ובעוד דרך 116-128 יכול ליהות שכול זה הלב מגיב לגוף וזה בעצם לא בעיה? הדופק שעות ככה לא יורד גם שאני שוכב על המיטה עשיתי אקג שהיה תקין ....כי לאחרונה נבדקתי אצל רופא משפחה לפני מה שחוויתי היום בשבוע שעבר נבדקתי והכול היה תקין מה זה יכול ליהות???

בזמן דלקת ובעיקר כשיש חום גם הדופק יכול לעלות

18/03/2019 | 22:41 | מאת: יעקב

שוב שלום כול היום הדופק לא יורד לי מדדתי במשך שעות!!! הוא 116-128 מה עושים... הוא יכול פתאום לקבל תאוצה ולהגיע לגבהים ממש גבוהים שיעשו לי בעיות???? לא מסוכן? אציין שאני אם חום 39.2 מה עושים האם זה קשור ?

החום ירד ואיתו גם הדופק

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים