תשובות לאחר בדיקת הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/03/2019 | 10:30 | מאת: סיגל

שלום רב, בת 30. סובלת מדיזינס מתמשך. נשלחתי לעשות בדיקת הולטר לב בגלל הדיסינס ובגלל הרגשה של דופק מהיר(בבדיקה הוא לרוב על 98). התשובות של הבדיקה הן: הפרעות קצב על חדריות apc's: 3 apc's בודדים במשך הבדיקה. הפרעות הולכה: נצפו פאוזות עם מרווח R-R מקסימלי עד 1.66 שניות. מתאים לחסם עליתי חדרי מדרגה שניה מטיפוס וונקבך, לדוגמא שעה 5:10. אשמח לדעת מה זה אומר ומה עלי לעשות מכאן?

זה אומר שהכל פיזיולוגי ולא ממש חריג וזה גם לא הסיבה לדיזינס

17/03/2019 | 12:37 | מאת: סיגל

סליחה על הבורות, אבל מה כוונתך בזה שהכל פיזיולוגי?

שמרווח R-R שקורה בעיקר בשעה חמש ( וגם בשעות אחרות ) הוא דבר פיזיולוגי

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים