תחושה שהלב מתהפך ודופק מהיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/03/2019 | 09:54 | מאת: אור

שלום רב אני בן 24 סובל מפעימות מוקדמות בעיקר במאמץ APCS בודדות 3 פעימות מוקדמות חדריות ביממה בהולטר ואקו לב תקין , לאחרונה חווה לעתים סחרחורת פעם בכמה חודשים היום היה לי תחושה כמו בפעימה המוקדמת מבחינת התחושה בלב , סחרחורת ולאחר מכן דופק מהיר לדקה בערך כל זה קרה בישיבה. *האם פעימה מוקדמות יכולה לגרום לכל התסמינים האלה? מה יכולה להיות הסיבה לדעתך? האם זה מסוכן? אני יכול להמשיך את השגרה ? אני ממש דואג ו3 קרדיולוגים אמרו לי שיש לי בסך הכל פעימות מוקדמות אבל הארועים האלה פשוט לא נורמליים והם נדירים אמנם אבל משהו לא תקין ואין לי מושג מה לעשות..

פעימות מוקדמות יכולות לגרום להרגשה כללית רעה בעיקר אצל אנשים צעירים ובעיקר אצל מי שנלחץ מהר. אם שלושה קרדיולוגים אמרו לך שהכל בסדר אז צריך להמשיך בחיים כרגיל עם הפעימות המוקדמות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים