שאלה לגבי גורם להחמרה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

15/03/2019 | 22:16 | מאת: אדיר

שלום רב סובל מפעימות מוקדמות שמופיעות במאמץ בודדות פרוזדוריות. אני יודע ששחרור של הורמונים גורם להם להופיע במאמץ פעם לא היה לי בכלל במאמץ , עכשיו כבר כמעט חצי שנה שזה מגיע במאמץ בודדות הדבר העיקרי שחשוב לי זה להשמר שלא יחמיר.. 1.מה גורם להחמרה למצב של הפרעות קצב יותר מורכבות וממה אפשר להמנע כדי שלא יחמיר? 2.האם פעימות מוקדמות שמופיעות במאמץ תמיד יגיעו למצב של החמרה ברגישות שלהן עם הזמן? 3.זה יכול לעבור לבד? תודה רבה!:)

1.אין גורם ספציפי שגורם להחמרה. אין גם ממה להימנע 2.ממש לא 3.יכול לעבור לבד

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים