גירויים מוקדמים שאלה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

12/03/2019 | 19:25 | מאת: עוצם

שלום , מוקדים פרוזדוריים וצומתיים הופכים לרגישים בין היתר כתוצאה משחרור אדרנלין מבלוטות האדרנל ומגירוי סימפתטי מוגבר. שאלתי היא כזו: 1.לכולם יש גירויים סימפטתיים ולכולם משתחרר אדרנלין למה אצל חלק המוקדים הופכים רגישים ואצל חלק לא? 2.יש דרך במקום לקחת כדורים אולי להפחית את הרגישות של אותם מוקדים וככה להגדיל את סף הרגישות שלהם?

1. למה אצל חלק מהאנשים מתפתח אלצהיימר ואצל חלק לא, למה אצל חלק מופיע סרטן ואצל חלק לא .. 2.אין דרך

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים