צילום חזה תסנין תפליט גודש

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

12/03/2019 | 17:46 | מאת: אוראל

שלום רב דוקטור דן אליאן כשיש בעיה כתעוקה בחזה או כאב לב או סוג תלונות מהסוג הזה . תמיד שחשתי והופנתי לבדיקות תמיד יש תצילום חזה ורשום ללא תת"ג תסנין תפליט גודש איך זה מתקשר הצילום הזה ללב תעוקה? ומה שרוצים לראות בו ?בהקשר של הרגשת כאב בחזה תעוקה וכאלו? מה רוצים לשלול מה זה אומר שלושת המילים האלו והבדיקה הזאת ואיך זה מתקשר לממצאים כמו לב חזה הרגשה תודה מראש על המענה

לצלום חזה אין קשר לתעוקה ( שזה סימפטום ) כשיש כאבים בחזה עושים גם צלום חזה לשלול דברים שיכולים לגרום לכאב בחזה כמו דלקת ריאות, חזה אויר, וכו...

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים