לב נופל קופץ עוצר בדופק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

28/02/2019 | 02:13 | מאת: גיל

שלום רב דוקטור לעיתים רחוקות אני מרגיש שהלב נופל עוצר קופץ זה קורה פעם אחת בפעימה אחת חזקה ואז הדופק ממשיך כרגיל ממה זה יכול לנבוע ? מה זה הדבר הזה? אציין שבלי קשר לאחרונה עשיתי הרבה בדיקות כלליות כולל לב והכול היה תקין, תודה מראש על התשובה..

28/02/2019 | 11:12 | מאת: אושר

אחי זה נקרא פעימה מוקדמת.. מה שקורה לך זה מקור נוסף מאיזור הלב שנותן פעימה , את הפעימה הנוספת אתה לא מרגיש בדרך כלל .. ההפסקה שאתה מרגיש זה מרווח יותר גדול בין הפעימה המוקדמת לסדר הפעימות הטבעי שלך. את הפעימה שאחריה אתה מרגיש בחוזקה מכיוון שהלב כביכול מפצה אם הבדיקות שלך תקינות והלב בריא אין לזה שום משמעות וחיים עם זה. (אגב יש את זה בתדירות מסויימת לכל אדם לחלק יותר לחלק פחות , חלק מרגישים בזה וחלק לא) מקווה שעזרתי.

אחי תשובה מפורטת .

28/02/2019 | 16:29 | מאת: גיל

שלום דוקטור דוקטור בכול אופן תשובתך לגביי ההרגשה של הלב מה שאני חש שנופל עוצר קופץ מן תחושה מוזרה כזאת ? הגיב לי כאן מישהו.... בכול זאת דעתך ?

אתה מרגיש כנראה מה שנקרא " פעימות מוקדמות". ניתן לחיות עם זה עד 120.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים