לכל חולי הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

14/02/2019 | 20:30 | מאת: אדיר

שלום לכל חולי הפרעות קצב אני גם הייתי חולה בפעימות מוקדמות ויש דרך לצאת מיזה בלי שום צריבה או ניתוח ב 100 אחוז בתור אחד שעבר אתזה היתקשרו ואסביר 0528133433 מי שלא מאמין שלא יתקשר

16/02/2019 | 18:13 | מאת: מיכל

אין תשובה אצלך אדיר

תן רמז.. כוון...

17/02/2019 | 10:52 | מאת: אדיר

אולי היתקשרת בשבת ? בשבת הטלפון מנותק זה שבת קודש ואסביר שוב פעימות מוקדמות זה לא דבר קל בתור אחד שהיה לו כל היום פעימות מוקדמות וכיום אין לי מי שהחיים שלו בימצוקה כמו מחנקים קוצר נשימה רעידות עייפות נפיחות בבטן סחרחורות עצירות ודופק מהיר אפשר לעזור לו תאמינו לי לפחות ב 90 אחוז לפחות

17/02/2019 | 11:25 | מאת: אדיר

לפעמים בנאדם צריך להבין שיש בורא לעולם ולא סתם באה צרה על האדם לפעמים לרפואה הרגילה קשה לעזור והולכים לדרכים אחרות אני דוגמא חיה לזה שהיה לי מחנקים כל יום של חוסר נשימה מצוקתי רעידות בגוף פעימות כל היום כל יום סחרחורות ירדתי במישקל 5 קילו כי אי אפשר לאכול אני ניחנק או פיתאום מרגיש מנופח אז רבותיי הרופאים הם אנשים טובים ומנסים לעזור לנו והם ממש אנשים טובים אבל לפעמים צריך משהו מעל הטבע ואני דוגמא חיה לזה אז מי שבאמת יש לו בעיה רצינית לא כמה פעימות בודדות ביום כי זה שטויות בעיה רצינית כמו שלי היה שראיתי תמוות פנים מול פנים שיתקשר 0528133433

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים