הפרעות בבדיקת הולטר שעשיתי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

10/02/2019 | 20:40 | מאת: הדר

היי, בת 26 לאחר הריון מלפני כמעט 4 שנים. בריאה בדרך כלל לפני כחודש היו לי דפיקות לב , אחת לכמה דפיקות לב היה לי כמה חזקות. זה נמשך בערך כ4 חודשים ונכון להיום זה הפסיק. בבדיקת הולטר שעשיתי באוקטובר רשום כך: קצב הלב: קצב סינוס עם ממוצע של 83 לדקה ביממה (144 - 62) נרשמו הפרעות קצב מסוג: חדריות: בודדות 2211 (2% מכל הפעימות) אשמח להסבר והאם יש ממה לחשוש. תודה

בבדיקת ההולטר היו בחודש אוקטובר פעימות מוקדמות שהיוו כ 2% מכלל פעימות הלב באותה יממה - כמות סה"כ לא גדולה אבל גם לא מבוטלת ועובדה שהרגשת אותן. אם תפקוד הלב תקין ( בטח עשית בדיקת אקו דופלר) והיום הפעימות חלפו - אז אין מקום לדאגה.

12/02/2019 | 21:31 | מאת: הדר

היי ד"ר תודה על התשובה. הצלחתי להשיג תור לקרדיולוג למחר אני מאמינה שהוא יפנה אותי לבדיקה שציינת. שוב תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים