פיענוח תןצאות הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

26/01/2019 | 18:09 | מאת: דליה

בת 67 הירות מינימלית: 53 מהירות מקסימאילית: 122 מהירות ממוצעת: 72 הפרעות קצב חדריות VPC’S: נצפו סה''כ 3 VPC'S במשך הבדיקה. הפרעות קצב על חדריות APC‘S: נצפו סה''כ 12 APC'S במשך הבדיקה. הפרעות הולכה: לא נצפו. פעילות קוצב: שינויים משמעותיים בקטע st: לא נצפו. תלונות הנבדק: לא נצפו. הממצאים בהתאם לתלונות: הערות/סיכום: קצב סינוס. מהירות מינימלית - 53 פעימות לדקה,מהירות מקסימלית - 122 פעימות לדקה, מהירות ממוצעת - 72 פעימות לדקה.

מה השאלה ? בהולטר ישנה כמות קטנה של פעימות מוקדמות

28/01/2019 | 09:02 | מאת: דליה

כמות קטנה של פעימות מוקדמות-אני לא צריכה בדיקת הולטר בשביל זה.אני מרגישה זאת גם בלי הולטר.מה המשמעות של מימצא כזה?

באם אין מחלת לב אורגנית - חסר משמעות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים