פענוח מיפוי לב ובדיקת מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

23/01/2019 | 00:10 | מאת: ירון

שלום אודה עבור הסבר לגבי תוצאות בבדיקת מאמץ בדחק כמפורט להלן. "תגובה קלינית לא איסכמית, תגובה אלקטרוקרדיוגרפית לא איסכמית. חשד לאיסכמיה קלה בטריטוריה rca" ?

לא ברור לי מהם שלוש השורות שכתבת? אלו תוצאות של אותה בדיקה ? שתי בדיקות? איך בשתי השורות הראשונות כתוב אין אסכמיה ובשורה השלישית יש אסכמיה ?

24/01/2019 | 12:47 | מאת: ירון

אכן אותה בדיקה. מה יכולה להיות הסיבה לפערים בתוצאות כפי שאתה מזהה ומה עלי לעשות בכפוף לתוצאות כאלו? תודה

במיפוי יש כמות קטנה של אסכמיה, צריך להיבדק ע"י קרדיולוג כדי להחליט מה עושים.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים