טכיקרדיה וכדורים לדופק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

15/01/2019 | 08:07 | מאת: ליהי

בוקר טוב ד״ר, בת 28 סובלת מטכיקרדיה מאז ההריון מטופלת בפרולול בין 5-15 מ״ג ביום. רציתי לשאול- האם לקחת את הכדור הזה לטווח ארוך של שנים יכול להזיק לגוף או ללב (הרי זה משפיע על הלב)? ושאלה שניה איך אני אדע אם אוכל להפסיק את הכדור ו טכיקרדיה היא זמנית? ניסיתי להפסיק והרגשתי רע..הדופק קצת עלה מצד שני ניסיתי להפסיק רק ליום יומיים ולא נתתי לזה כמה ימים. תודה מראש יום טוב

פרולול לא מזיק ללב גם לא בטווח הרחוק.אם את רוצה לדעת אם ניתן להפסיק את הכדור תנסי להפסיק אותו ליותר ממספר ימים ותראי איך את מרגישה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים