הולטר וחרדה.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

12/01/2019 | 21:14 | מאת: מירית

שלום רב, בת 32. בחודשים האחרונים פתאום יש לי דופק מהיר לכמה דקות. יש לי לפעמים חרדות ואני לא יודעת אם הדופק המהיר הוא כתוצאה מהחרדה או משהו אחר. הייתי אצל קרדיולוג והוא המליץ על בדיקת אקו לב והולטר ל24 שעות. השאלה שלי היא- אם במהלך ההולטר יש לי דופק מהיר פתאום כתוצאה מהתקף חרדה, ההולטר יכול לזהות שזוהי לא בעיה לבבית אלא תוצאה מהתקף חרדה? אני פשוט חוששת שלא יוכלו "לזהות" אם זה בעיה או חרדה. ולכן חוששת לעשות את בדיקת ההולטר. אשמח לתשובה.

הולטר יודע לזהות רק את רישום האק"ג, כשיש דופק מהיר הוא לא יודע אם את בחרדה או בזמן ריצה למשל. את לכן צריכה לציין מה הרגשת כשהיה לך דופק מהיר וכך אפשר יהיה בהולטר לקשור בין הדברים.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים