ניתוח אאורטה עולה + מסתם אאורטלי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

01/01/2019 | 15:56 | מאת: רובין

בן 72 , 181/96. מסתם דו-עלי, אאורטה הגיעה במשך 12 שנה מ 48 -ל 50. מסתם אאורטלי מסויד ומוצר, אי ספיקה קשה. מקטע פליטה 55- 64, מסתם 0.8 סמר, מפל ממוצע 54. מרגיש מצויין ללא שינויים במשך השנים- הולך כל יום 4 קמ אינטנסיבית בקצב 6 קמש. האם מחייב ניתוח בהקדם או אפשר להמשיך עד סימפטומים?. בהתחשב לסיכון מול סיכוי לרבות אורך חיים קצר של מסתם אורטלי מהחי. תודה

מסתם דו עלי עם דלף קשה ואאורטה 50 - הייתי שוקל כבר לנתח ,אין מה לחכות ניתן רק להפסיד.

18/02/2019 | 10:22 | מאת: חיים

האם בסוף התקבלה החלטה? ואם כן, אשמח לדעת היכן ומי הרופא המנתח? תודה והרבה בריאות!

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים