ייעוץ קרדיולוגי לאחר סיבוך של סטרפטוקוק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/12/2018 | 18:08 | מאת: ר

שלום רב, בעלי בן 35 בריא בדר"כ. אושפז לפני כ 4 שנים לאחר עליית טרופונין ל 1.2 כתוצאה מסיבוך של חיידק הסטרפטוקוק. טופל כ 5 ימים ע"י אנטיביוטיקה לוריד ולאחר אקו לב תקין וירידת הטרופונין לנורמה שוחרר לביתו למעקב רופא בקהילה. הרופא הפנה במסגרת המעקב לאחר כ 3 שנים לבדיקת אקו לב שיצאה תקינה. בכללי מרגיש טוב- האם יש הנחיות מיוחדות להמשך ?

ממש לא. היתה דלקת שחלפה, בבדיקת אקו ביקורת הכל תקין - אין הנחיות מיוחדות להמשך.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים