פעימות חדריות מוקדמות.....

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

19/12/2018 | 17:15 | מאת: חיים

בן 24 , סובל מפעימות מוקדמות בתדירות לא גבוהה אקו לב - תקין הולטר - נצפו 3 פעימות מוקדמות חדריות בודדות הופניתי בנוסף לבדיקת מאמץ.. האם יכול לעסוק בספורט? מה המשמעות של פעימות חדריות מוקדמות? האם הן יותר מסוכנות ? או שכלל הפעימות המוקדמות אינן מסוכנות? יש לציין בהתרגשות הפעימות מגיעות בתדירות הרבה יותר גבוה סבלתי אירוע אחד שבו חוויתי סחרחורת ואחריו דופק ממש מהיר לפני חודש וחצי בערך .. איך לדעתך צריך להתבצע המשך הטיפול? או האם להפסיק את כל הבדיקות ולחיות ככה?

פעימות חדריות מוקדמות בודדות בבחור צעיר עם לב בריא - אין להן שום משמעות,לא מצריכות טיפול וניתן להמשיך בסדר חיים רגיל.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים