חרדת מחלת לב ודפיקות חזקות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

05/12/2018 | 07:00 | מאת: שי

שלום דוקטור לפני כשנה חליתי ככל הנראה בחרדה מאד חזקה שהפחד המרכזי שלה היה מחלת לב אני בן 28 והדבר היחידי שאי פעם מצרות אצלי זה בלוק חסימתי חלקי בצרור המוליך הימני . מאז שהחרב באה נכנסתי לסרטים ולפני כשנה אף ביקרתי אצל קרדיולוג (אני מתגורר באמריקה) שאמר שכל התוצאות מצוינות פרט לדליפה ממש קטנה שאין לה משמעות לפי דבריו עשיתי אק״ג אקו ובדיקת מאמץ כולם יצאו טוב ! עכשיו אני סובל המון מדפיקות לב חזקות ( לא מהירות ) אבל מאד חזקות כאילו כך הבטן פועמת יחד עם הלב ! מה שמאד מפריע לי ומפחיד אותי המון פעמים !עכשיו לשאלתי אליך וכאן נושא החרדות שלי נכנס שוב האם אני.יכול.להיות.רגוע.לגמרי.ששום.דבר.לא.יקרה.לי.בלב.בשנים.הקרובות?

דפיקות הלב שאתה מתאר קשורות כנראה לחרדה ואולי כדאי לטפל בה. הבדיקות שעשית יצאו טובות ולכן אין סיבה לחשוש שמשהו יקרה אבל להבטיח לך "ששום דבר לא יקרה בשנים הקרובות " ? קטנתי.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים