בדיקת אקו לב שביצעתי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

29/10/2018 | 16:00 | מאת: נתי

היי שלום רב דוקטור. עקב מחלת פברי שממנה אני סובל אני עושה בדיקות מעקב שנתיות כגון: אקו, א.ק.ג, בדיקת עיניים, שמיעה וכו'... הייתי שמח שתעזור לי לפענח את תוצאות בדיקות האקו האחרונה שביצעתי לפני כמה ימים. התוצאות הם: Aortic Root 37 Ascending Aorta 25 Left artium 42 Right ventricle 32 End Diastole 50 End Systole 31 Ventricle Septum 9 Posterior Wall 8 Diastolic function E=96 cm/sec A= 39 CM/sec E/A 2.4 E'=26cm/sec E/E'=3.7 כמו כן מצויין ש: מסתם מיטרלי: אי ספיקה מינימלית טריקוספידלי: אי ספיקה מינימלית מסתם אאורטלי: תקין מסתם פולמנורי: אי ספיקה מינימלית סיום: NORMAL LEFT VENTRICULAR SIZE AND SYSTOLIC FUNCTION NORMAL RIGHT VENTRICULAR SIZE AND SYSTOLIC FUNCTION MILD LEFT ATRIAL DILATATION MINIMAL TRICUSPID REGURGITATION, TIG = 23mmHg תודה רבה דוקטור מעריך את זמנך.

בדיקה סה"כ תקינה, יש הרחבה קלה של העליה השמאלית - ממצא חסר משמעות כרגע.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים