כאב בלב אחרי מאמץ קשה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

09/10/2018 | 09:26 | מאת: רינה

בעלי בן 48 בכושר טוב. לפני חודש עשה בדיקות תקופתיות והכל יצא תקין. שלשום עקר בגינה 3 שיחים עם שורשים מאוד עמוקים. הוא מאוד התאמץ להוציא אותם, ואמר שהרגיש כאילו התעלף כשמשך את האחרון והרגיש צביטה בלב. למחרת עדיין קצת הרגיש מיחושים בלב. האם יש מה לדאוג??? כי הוא לא מוכן לגשת להיבדק אצל רופא

ממש אין מה לדאג אם הוא בכושר טוב ועם בדיקות תקינות - הכל בסדר. כנראה התאמץ יתר על המידה , חבל על השיחים אבל מילא...

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים