דפיקות לב לא סדירות על בסיס יום יומי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/10/2018 | 09:50 | מאת: ג ול

שלום ד ר יש לי שאלה, אני בת 30 וסובלת שנים מתת פעילות של בלוטת התריס, היא לא מאוזנת מכמה סיבות.... בתקופה האחרונה מזה כחצי שנה אני ממש מרגישה את הלב שלי קופץ מהחזה, דפיקות מהירות ולחץ לפעמים גם כאב מתגבר, כל זה וללא מאמץ או חרדה חלילה סתם בישיבה ברוגע או בעבודה, זה לפעמים גם מלווה בחולשה, רעידות בכל הגוף גל של קור (לרוב) אבל לפעמים גם חום וזיעה, והכי לא נעים זה הקושי נשימתי המלווה בזה לעתים דיי קרובות. קיבלתי אתמול לקרדילוג (כדור) וזאת בעקבות ההולטר לב שיצא לא נוראי אבל גם לא הכי מוצלח, נראה שם שינויים בדופק לרגע הוא על 120 ומהר צונח ל-60... ממתינה לאקו לב... אשמח לקבל ממך חוות דעת תודה

ברגע שבלטות התריס תתאזן כל הסימפטומים שתארת יחזרו לנורמה. בדיקת האקו שלך תהיה תקינה .

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים