שאלות לגבי העמסת פרוקור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

25/09/2018 | 07:45 | מאת: משה

לכבוד ד"ר דן אליאן, שלום רב. אני בן 60. חמש עשרה שנה לאחר נתוח שלושה מעקפים. הכל היה בסדר ב"ה. לפני כמה שבועות אובחנתי בפרפור או רפרוף פרוזדורים. (רופא אחד אמר כך ואחר אמר כך) זה דבר חדש שלא היה לי קודם הרופא אמר לי להתחיל עם העמסת פרוקור. התחלתי לפני כחמישה ימים את ההעמסה. כרגע אני באלף מאתיים ליום.(שלוש כפול ארבע מאות ליום) וגם אלקויז חמש מ"ג פעמיים ביום ומטופרולול חמישים פעמיים ביום.(זה היה מאה אחרי התחלת העמסה הרופא אמר להוריד לחמישים). בינתיים חוץ מפעמים בודדות שהדופק ירד לשישים שבעים, אין שינויים גדולים. הדופק ממוצע מאה. השאלה שלי היא כמה זמן לוקח לפרוקור להשפיע? דבר נוסף , אם זה כן מצליח להפוך את הקצב בעזרת ה', האם אני ארגיש יותר טוב, כאשר אני הולך ועולה מדרגות, או ששיפור כזה קורה רק בהיפוך חשמלי? תודה רבה משה.

אכן לפרוקור לוקח זמן להשפיע, במינון שקבלת ההשפעה יכולה לקחת שבוע, שבועיים. כשתחזור לקצב סינוס בטוחני שתרגיש יותר טוב בעיקר במאמצים.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים