דופק מורגש וחזק כבר כמה ימים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

08/09/2018 | 11:50 | מאת: עידן

שלום בן 27 יש לי בשבןע אחרון דופק חזק בגרון הדופק לא מהיר אבל מרגיש אותו קבוע כמה ימים עשו לי אקג בקופת חולים ויצא תקין מימה יכול ליגרם הדבר הזה זה מפריע לי לישון ומציק מאוד כול מאמץ קטן מגביר את הדופק ליותר חזק..

אם האק"ג בזמן שהרגשת דופק חזק היה תקין, ואתה בן 27 צעיר ובריא, לא נראה לי שיש מקום לדאגה וההרגשה תחלוף. הרגשה של שופק חזק הינה הרגשה שכיחה בעיקר אצל אנשים צעירים,בריאים, במצבים שהסביבה שקטה וניתן לחוש ואפילו לשמע את הדופק. הגברה של הדופק במאמץ כפי שכתבת הינה תופעה פיזיולוגית תקינה .

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים