צניחות st בבדיקות אקו והולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/06/2018 | 15:36 | מאת: דינה

שלום דוקטור בת 33 בריאה בד"כ הופנתי למספר בדיקות בעקבות פלפיטציות. בכולם תמיד יצא(אק"ג הולטר ואקו מאמץ)צניחות st 3ממ אופקיות והיפוך t.בעקבות כך עשיתי את הצינתור הוירטואלי שהיה תקין לחלוטין. השאלה שלי היא איך להמשיך מכאן?הרופא אומר שזהו הכל בסדר.אבל עדיין רוב הבדיקות הראו שלא...

הצינתור הוירטואלי הראה שהעורקים תקינים אם יש לך עדיין דפיקות לב צריך לעשות בדיקות בכוון הזה - הולטר,אקו ,לנסות לתעד הפרעת קצב בזמן שאת מרגישה דפיקות לב - ולהחליט על טיפול אם צריך.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים