שאלה בקשר לבדיקה טרפומנין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

08/06/2018 | 09:41 | מאת: דן

תודה על התשובה בקשר לשריפה ביד וכאב המום שהייתי בבית חולים טרופנין יצא קצת גבוה הנורמל עד 14 יצא 16 אקג היה תקין האם רמה קצת יותר גבוה בבדיקת טרפומנין לא מחשידה למשהו איך כדאי להמשיך ואלי כדאי לחזור לבית חולים לעשות אותה שוב תודה

ראשית - טרופונין ולא טרופומנין. נהוג לבדוק שתי בדיקות טרופונין בהבדל של מספר שעות כדי לשלול בעיה כלילית. לעיתים מתקבל ערך שהוא בגבול האפור ולכן חשובה בדיקה נוספת, וגם אז יש להסתמך על הסימפטומים ועל תרשימי האק"ג . אם שוחררת כנראה שהכל נראה בסדר ולא נשמע לי הגיוני עכשיו לחזור לחדר המיון.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים