האם התיאוריה מופרחת?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/05/2018 | 14:09 | מאת: ש

שלום רב. תודה רבה לך מראש. בן 38. הנני עובד בעבודה על מכסחת דשא במרבית היום. גופי עובר "טלטולים" רבים ומאסיביים בסוג עבודה זאת. לאחר יום שכזה אני מרגיש שהדופק מהיר(בהרגשה, לא משהו שנמדד מקצועית) שאלתי היא, האם מזעזועים אלו שעובר הגוף, יכולה להיות פגיעה ללב כלשהי?(הפרעות קצב, בעיות מבניות וכו) האם זה מצב שיכול חלילה להביא ל"זעזוע לב" שקורה לעיתים נדירות מאוד לספורטאים שחוטפים מכה(או גם ללא ספורטאים במצבים של מכה) הבנתי "מדוקטור גוגל", שמכה או זעזוע ללב בזמנים מאוד מוגדרים בעבודתו, עלולים לסבך אותו. תודה רבה לך.

על פניו לא נראה לי שזעזועים ממכסחת דשא יכולים לגרום לזעזועים בלב. מכה שחוטף ספורטאי בחזה שגורמת לעיתים להפרעת קצב או לנזק אחר היא תופעה אחרת,ממוקדת ובעוצמה יותר גדולה. הייתי דואג יותר לרעש באזניים ממכסחת הדשא מאשר לנזק ללב.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים