ברור על הדופק שלי במנוחה ובעמידה והליכה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

03/05/2018 | 21:02 | מאת: גאי

שלום דקטור בזמ מנוחה לא שינה יש לי דופק 50 אני בן 29 לא ספואטאי וכאשר אני עומד רק בלי מאמץ יש לי דופק 110 עשיתי כול הבדיקות מאמץ הולטר ואקו לב היה תקין ויד לי כאבים בחזה בצד שמאל כמה חודשים כבר האם זה קשור ללב והאם הדופק שלי שצינתי תקין ?

דופק 50 במנוחה נחשב דופק נמוך אם כי לא בהכרח " פתולוגי" . גם דופק שקופץ בעמידה ל 110 איננו תקין ( מה קורה ללחץ הדם במעבר לעמידה ? ) . אם כל הבדיקות שעשית היו תקינות - אין לי הסבר אתה צריך להיבדק כדי להבין יותר טוב את התופעה עליה אתה מתלונן

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים