צנתורים בדחיפות הגבוהה ביותר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

13/02/2018 | 12:58 | מאת: תומר

אימי זקוקה לשני צנתורים אחרת תמות מהר פניתי לכל עמותה בארץ לעזרה ללא הצלחה איך משיגים מימון המונים או פנייה ישירה למשרד הבריאות מי יעזור הרי זו רשלנות של 20 שנה מצבה כיום לאן ניתן לפנות להסדיר הטיפול וכמה עולה תודה

מי שזקוק לצינתור אחרת חלילה ימות נמצא מן הסתם באישפוז בבית חולים ועובר צינתור מידית.. אחרת חלילה ימות !

13/02/2018 | 15:32 | מאת: תומר

זו הבעיה פניתי להדסה עין כרם וכל עמותה שקיימת ללא הצלחה לאף אחד לא אכפת שאימי תמות חלילה צנתור חדשני שקיים בתל השומר הדסה וברמבם צנתור חדשני נוסף

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים