צניחה של st בבדיקת מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

11/02/2018 | 17:20 | מאת: לילך

שלום רב, בת 42 בריאה ,עוסקת באופן קבוע בפעילות גופנית והפסקתי לעשן לפני חודש וחצי. אקג תקין הולטר 24 שעות תקין בבדיקת מאמץ ( מצרפת קובץ ) נראתה צניחה של st בשיפוע עולה. מעוניינת להתחיל לרוץ..לחוצה מהתוצאה ( התור לקרדיולוג רק בעוד 3 שבועות ). אודה לעזרה / תשובה. תודה רבה!

11/02/2018 | 17:22 | מאת: לילך

צירוף הבדיקה

אני לא מצליח לראות קבצים המצורפים לשאלה, אנסה לעזור אם תוכלי להוסיף פרטים חשובים : כמה דקות היתה בדיקת המאמץ? באיזו דקה הופיעו צניחות ה ST והכי חשוב מה היה "עומק" הצניחות במ"מ ( זה חייב להופיע בדו"ח הבדיקה )

13/02/2018 | 09:50 | מאת: לילך

תודה רבה על התגובה, אעתיק את התשובה..מצטערת שלא הצלחתי לצרף- הבדיקה ערכה קצת פחות מ13 דקות הגעתי לשלב חמש ותחילת ריצה צניחה בשיפוע עולה עד 1.85 מ"מ חלפה מיד בתום המאמץ ללא אבחנה לאיסכמיה. קרה כשמונה עשר דקות מזמן הבדיקה. דופק סופי מעל דופק מטרה. תודה רבה!!

את יכולה להתחיל לרוץ נפגש עוד עשרה ימים במרתון תל אביב

13/02/2018 | 14:56 | מאת: לילך

חן חן תודה רבה דוקטור :-)

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים