פעימות מוקדמות ופאקסט

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

25/01/2018 | 11:50 | מאת: סיגלית

שלום רב לדוקטור אליאן. אני סובלת כחצי שנה מפעימות מוקדמות שבאות ןנעלמות. הפסקתי טיפול בפאקסט מהחשש דזה הגורם לכך. ביצעתי את כל הבדיקות הקרדליות והכל תקין. כיום נמצאת בחרדות עקב נסיעה לחול והפסיכאטר טען שאני צריכה לחזור לפאקסט. חוששת מאוד זקוקה לעצתך. המון תודה.

אם בצעת באמת את "כל" הבדיקות הקרדיאליות באמת אין לך ממה לחשוש , בלב בריא פעימות מוקדמות אינן מסוכנות ולרב מהוות חלק ממעגל קסמים : חרדה - םעימות מוקדמות - יותר חרדה - יותר פעימות...

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים