דפיקות לב מהירות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

01/05/2009 | 18:11 | מאת: עדי

שלום רב, אני בת 34 בריאה בד"כ יש תופעה של דפיקות לב מהירות מזה כשנה עשיתי את כל בדיקות הלב האפשריות (א.ק.ג, הולטר, מאמץ,..)בנוסף לדפיקות הלב היום אני מרגישה כי קשה לי לנשום אני קשה לי לקחת נשימה עמוקה (כבר שנה שאני לא מעשנת) מה יש לי אשמח אם תייעצו לי תודה ושבת שלום

03/05/2009 | 10:45 | מאת: ד"ר מיקי בורשטיין

שלום עדי, אם תופעות אלו קרו גם בזמן שמכשיר ההולטר היה מורכב, ניתן לדעת האם היו הפרעות בקלב הלב באותה עת. אם לא - צריך לחזור על בדיקת ההולטר, וחשוב לסמן את האירועים החריגים בזמן הבדיקה. אם אכן בדיקת הלב תקינה - צריך לחפש סיבה אחרת לתופעות אלו.

11/05/2009 | 14:26 | מאת: שוקי

תכנסי לסופרפארם ותקני תוסף מזון שנקרא מגנזיום 250 מ"ג כמעט בטוח שזה יפתור לך את בעיית הדופק המהיר ובעיות הנשימה, אשמח לשוחח 0503397020 שוקי נ.ב. אם אינך סובלת מבעיות בכליות, את יכולה לקחת אפילו שני כדורים, בוקר וערב

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים