COUNTERCLOCKWISE ROTATION

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

19/01/2018 | 12:55 | מאת: יגאל

שלום רב! אני סובל מ-PROGRESSIVE MASSIVE FIBROSIS של ריאות. סטורציה 79%. משתמש בחמצן. ECG תקין, אך הודגם COUNTERCLOCKWISE ROTATION שלא היה קודם. האם COUNTERCLOCKWISE ROTATION הינה תוצאה מ-PROGRESSIVE MASSIVE FIBROSIS. ואם כן - האם ממצא זה ישפיע בעתיד על תפקודי לב? תודה.

c. ROTATION הינו מושג המתייחס לכוון ההולכה החשמלית בלב . הכוון ( במקרה זה נגד כוון השעון ) יכול להיות מושפע גם ממחלת ריאות. לכוון ההולכה החשמלית כשלעצמו אין שום קשר לתפקוד הלב בעתיד.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים