שאלה לגבי לחץ דם נמוך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/12/2017 | 13:15 | מאת: מאיה

שלום רב, לאחרונה אני מרגישה שיש לי לחץ דם נמוך (תמיד היה לי אבל לאחרונה זה יותר מורגש) וגם יש לי כאבים עמומים כאלה בצוואר בצד ימין שמציקים לי ולא יודעת למה יש לי מין תחושה כזו שזה משפיע על הדופק או מושפע מן הדופק. מדדתי דופק והדופק שלי נע בין 49 ל-55. בזמן אימון הדופק שלי מגיע ל180, זה תמיד היה ככה. האם יש צורך לבדוק את הפרשי הדופק הגדולים הללו? האם לגיטימי שהדופק יהיה כה נמוך? תודה רבה, מאיה

27/12/2017 | 13:18 | מאת: מאיה

יש לציין שאני בת 28

בגילך גם לחץ דם נמוך וגם דופק יחסית איטי יכולים להיות מצב פיזיולוגי תקין. אם ירידות הדופק ולחץ הדם מלווים בסימפטומים של חולשה או סחרחורת או עייפות קיצונית - עלייך ללכת להיבדק.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים