תופעות של דופק מהיר אחרי אבילציה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

25/11/2017 | 09:30 | מאת: אתי

שלום אני בת 58 בריאה בדכ" ללא טיפולים,לפני שנה סבלתי מהפרעות בקצב הלב,עברתי אבילציה עכשיו הכל תקין ללא טיפול,אקג תקין הוטר קרדיולוגי קצב סינוס 70 לדקה נרשמו קצב על חדריות בודדות 6 שאלתי למה עדיין מדי פעם יש דופק מהיר ,מה לדעתך צריך לעשות תודה

איזה אבלציה עברת ? את שואלת על דופק מהיר. מה זה דופק מהיר ? בהולטר שעשית לא היה דופק מהיר אלא רק כמה פעימות על חדריות מוקדמות . אם יש לך התקפים של דופק מהיר שלא היו לך ביום שהיית מחוברת להולטר יש לנסות לתעד את הדופק המהיר ורק אז ניתן יהיה לענות על שאלתך.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים