תוצאות בדיקת אקוקרדיוגרפיה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

12/11/2017 | 13:50 | מאת: רון

שלום, אבי בן 76 עבר אקו לב ולהלן הממצאים הבאים: מסתם מיטרלי: אי ספיקה קלה עד בינונית מסתם אאורטלי: תקין מסתם טריקוספידלי: אי ספיקה מינימלית מסתם פולמונרי: אי ספיקה מינימלית מה אומרים הממצאים? האם יש צורך במעקב או בטיפול תרופתי מנעתי כלשהו? בנוסף, אבי צועד כמעט כל יום ושוחה באופן שבועי. האם יש חשיבות להגבלה מסויימת של התעמלות בגילו או ניתן להמשיך כרגיל?

אבא יכול להמשיך בפעילות כרגיל ,אין צורך בטיפול כלשהו, רצוי להמשיך ולעקב אחרי דליפת המסתם המיטרלי בבדיקת אקו בשלב זה פעם בשנה.

14/11/2017 | 20:25 | מאת: רון

תודה רבה לך על המענה!

לבריאות

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים