מיגרנות ולב האם תמיד יש את הקשר הזה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

09/11/2017 | 06:03 | מאת: שירלי

קראתי פעם שלפעמים יש קשר בין מגרנות לבין בעיה במעברי הלב. 1) האם זה תמיד כך או שיכול להיות מיגרנה בגלל סיבות אחרות? 2)אם האקו לב תקין האם זה מראה שאין את הבעיה הזאת? הרבה תודה שירלי

הבעיה בלב ( PFO - מעבר פתוח בין פרוזדורי הלב ) איננה גורמת למיגרנה ונמצא רק קשר שהוא לא לגמרי ברור בין מיגרנה ו PFO . כמובן שיכולה להיות מיגרנה ללא בעיה בלב וזהו רב המקרים. אם האקו לב תקין ולא מצויין מעבר פתוח בין הפרוזדורים - אז אין את הבעיה הזאת...

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים