פעימה מוקדמת / הפסקת נשימנ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/10/2017 | 08:58 | מאת: אורלי

הייי שלום! בשנים האחרונות ובעיקר בשנה האחרונה התחלתי סובלת מאוד מתחושה כילו הלב מפסיק לעבוד לרגע. קראתי על שה רבות אולם התחושה שלי לא כתוב עליה בשום מקום. מעבר לזה שזה מפחיד מאוד, די משתק ולא ברור לך מה קורה לך סאותו רגע. אני ממש נחנקת מזה כאילו משום מקום זה מגיע נעצרת לי הנשימה ואני משתעלת ממש .. ולוקח לי כמה דק להרגע מזה. יש ממה לפחד???

מה שאת מתארת זו תחושה של "פעימה מוקדמת" , הרגשה של הפסקה בדופק ולאחריה פעימה יותר חזקה, הרבה פעמים מלווה בהרגשת צורך להשתעל כדי להסדיר את הקצב. אם זה מאד מפריע לך לכי להיבדק.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים