אמא מאוד מודאגת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

28/04/2009 | 09:15 | מאת: לינוי

שלום אני בהריוני השני בשבוע 23,בסקירת המערכות נצפתה היצרות במוצא הפולמנליס,ובאקו לב עוברי נתגלה ש:interventricular septum. . pulmonic valve. pulmonary arteties לא תקינים.הוא הסביר שיש חור במחיצה בין החדרים ושהעורק המוביל דם לריאות מוצר ושצריך לעשות ניתוח אחרי הלידה.השאלה שלי מה חומרת המצב? מה סיכויי החלמה מניתוח או צנטור? מתי מתבצע ניתוח או צנטור? והאם הילד יחיה חיים רגילים? אני ובעלי מאוד מאוד מודאגים בבקשה עיזרו לנו

28/04/2009 | 10:44 | מאת: דר הגש יוליוס

מהכתוב ניתןלהבין שאולי מדובר במום לב מסוג TOF מום זה מופיע בדרגות חומרה שונות. את הצורות הקלות ניתן לנתח בהצלחה והתוצאות טובות. יש לברר ביעוץ הגנטי שאין מחלות אחרות היכולות ללוות מום זה ועל פי כך להחליט על המשך ההריון.

28/04/2009 | 12:38 | מאת: לינוי

ד'ר הגש יוליוס שלום ראשית תודה רבה רבה על תשובתך היום קיבלתי המלצה עליך מ ד'ר מוטי דוליצקי חבר של המשפחה ורציתי לדעת אם אני יכולה לבוא לחוות דעת נוספת. מה הם המחלות הגנטיות הנלוות? השקיפות עורפית והחלבון העוברי תקינים ןמה הן הבדיקות שצריך לעשות. תודה רבה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים