סחרחורות והקאות שבוע 26 תאומים

דיון מתוך פורום  רפואה משלימה בהריון ולידה

22/03/2012 | 22:52 | מאת: אתי

שלום רציתי לדעת אני בהריון עם תאומות לא זהות בשבוע 26 לחץ דם תקין מוגלובין תקין אני מטופלת בהריון לסיכון גבוה בימים האחרונים אני מקיאה כל בוקר וביומיים האחרונים אני סובלת מכאבי ראש וסחרחורות שאני ממש רואה שחור. אין לי רופא מטפל הרופאה שלי זאת הרופאה בבית חולים השאלה מה אני צריכה לעשות האם זה חריג או שזה נורמלי? והאם אני צריכה לפנות לבית חולים לרופאה שלי בהריון בסיכון?

אתי שלום חשוב שמלבד הרופאה בביה?ח תהיה לך גם רופאה בקופה או אחות למעקב הריון בנוסף בכל מקרה חשוב שתלכי לבדיקה אצל רופא חשוב להתמיד בלקיחת ברזל ואגב את גם תמיד יכולה להתקשר לבית החולים ולשאול שאלות את הרופאה שלך שיהיה בהצלחה ותרגישי טוב רחלי

מנהל פורום רפואה משלימה בהריון ולידה