תשובת ביופסיה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

25/08/2013 | 18:33 | מאת: לבנה

אבי בן 84 עבר ציסטוסקופיה - מאזור כיס השתן - ועוד לפני נמסר בבדיקות שתן כי הציטולוגיה חיובית - וקיימים תאי TCC , תרבית שתן שלילית אבי ביקר אצל רופא אורולוג שאמר לו שהכל תקין למעט דלקת כרונית, קיבל כדורים להקטנת הערמונית (יש ערמונית מוגדלת - רמת PSA כל הזמן בעלייה) , טיפול לחודשיים ואם לא תהא הקטנה של הערמונית לא יהא מנוס מניתוח להסרת הערמונית. אשמח לתשובתך בהתאם למימצאים תודה לבנה

03/09/2013 | 16:11 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום לבנה, את מערבת פה שני תחומים , תאים סרטניים ככל הנראה קשורים לשלפוחית השתן ובלוטת העמורית ו- PSA זה משהוע אחר

מנהלי פורום אורולוגיה