תוצאות בדיקת אולטרסאונד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

09/07/2013 | 12:47 | מאת: ורד

האם תוצאות הבדיקה נחשבות לתקינות? בדיקת דרכי שתן לאשה: כליה ימין באורך 11.6 סמ. כליה שמאל באורך: 10.4 סמ. הכליות בגודל תקין, ללא עדות לגושים, אבנים או הידרונפרוזיס. מבנה הכליה הימנית יכול להתאים למערכת מאספת כפולה, בשליש עליון הודגם גביע מורחב. כיס השתן במבנה תקין, ללא שארית שתן לאחר התרוקנות . בשחלה שמאלית הודגם מבנה ציסטי, 3 סמ קוטרו.

09/07/2013 | 16:26 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום ורד, יש מערכת מאספת כפולה בכליה הימנית עם הרחבה של קוטב עליון, מצריך בדיקת אורולוג. כמו כן ציסטה שחלתית למעקב גניקולוגי בברכה

09/07/2013 | 17:09 | מאת: ורד

הי, שאלה נוספת, על מה זה יכול להעיד?, האם כדורי ארקוקסיה שנטלתי לפני שלושה שבועות יכולים לגרום דבר כזה כיוון שאין לי תופעות מיוחדות.

מנהלי פורום אורולוגיה