הפרעות בתפקוד המיני

דיון מתוך פורום  אורולוגיה

30/05/2013 | 00:17 | מאת: מישהו

שלום, אני בן 28, CBC, SMA, פרופיל הורמונלי מלא ו - TSH תקינים. מטופל ב - SSRI'S לאיזון דיכאון והפרעת פאניקה ובעבר טופלתי כשנה וחצי בפרופסיה. מזה מספר שנים אני מתקשה להשיג זקפות ולאחר מכן מתקשה לשמור עליהן. CIALIS ו - VIAGRA לא עזרו וגרמו לתופעות לוואי של הרגשת חום, גודש נוראי באף, כאבי שרירים וכיו"ב. אני בחור צעיר ומיטב שנותיי עוברות עם הבעיה הזאת ואינני יודע מה לעשות, אורולוגים שומעים את הסיפור ולא עושים בדיקות מיוחדות ולבסוף ממליצים על VIAGRA, CIALIS וכיו"ב. בקרוב אנסה SSRI אחר, אך באופן עקרוני, אם נגרם לי נזק מפרופסיה (כיום ידוע שנזק כזה אפשרי ואינו בהכרח רברסבילי), האם ניתן לדעת שזה אכן מפרופסיה? ואם כן, האם יש משהו לעשות בנידון? תודה

30/05/2013 | 12:28 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, לא ניתן לדעת אם נגרם ע"י פרופסיה ובכל מקרה אין מה לעשות בנידון. ממליץ בתפנה למרפאה המתמחה באין אונות. לא כל אורולוג מתמחה בתחום זה. בברכה, ד"ר עמוס נאמן

מנהלי פורום אורולוגיה